Consecintele pandemiei pentru lucratorii din domeniul sanatatii:

Pe măsură ce pandemia continuă, lucratorii de asistență medicală sunt solicitati nu numai să lucreze în schimburi suplimentare pe măsură ce colegii lor se îmbolnăvesc de virus, ci și să ia decizii cu privire la cine este primul la rând pentru un pat sau pentru îngrijire.
.
Pandemia ii afecteaza și în alte moduri, incluzând reducerea capacitatii de concentrare din cauza stresului și a epuizarii. Accentul se pune acum pe binele comun - riscurile și beneficiile pentru societate în ansamblu, mai degrabă decât pe un singur pacient. O asistentă medicală a unității de terapie intensivă obișnuită să îngrijească unul sau doi pacienți ar putea avea nevoie să ia și un altul, deoarece acum este o criză de sănătate publică.
.
De la lucrătorii din domeniul sănătății se așteaptă, în general, să lucreze din greu și să ofere cea mai bună îngrijire posibilă constrânsi fiind de lipsa aprovizionării și a personalului.
.
Spitalele nu permit vizitarea familiilor pacienților pentru a nu contracta virusul, iar asistenții medicali sunt chemați să fie membri surogat ai familiei, ceea ce adaugă o altă sursă de stres.

Ieftine Asigurari

Telefon: 0720.322.404
E-mail: cristina.zaulet@ritter.ro

Politele de asigurari sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Veronica-Cristina (Lutia) Zaulet, inregistrata in Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari sub numarul RAF-134920 ca asistent in brokeraj al Ritter.ro - Broker de Asigurare SRL: RBK-632

Contact
Se incarca ... asteptati