ASIGURAREA CONTEAZA!

AVAND ASIGURARE ESTI MAI LINISTIT!

Vezi comparatoare


Asigurari pentru masini

masina ta are nevoie de asigurari

RCA

Asigurari pentru tine

toti avem nevoie de asigurari


Asigurari pentru casa ta

casa ta si bunurile tale trebuie asigurate


Contul meu

portofoliu tau de asigurari este aici


Contacteaza-ne

suntem broker de asigurare si avem solutii pentru orice risc


ASIGURARE RCA

CUM TE AJUTA ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA AUTO OBLIGATORIE?

Esti atent si prevazator, dar poti avea si zile mai putin norocoase. Ti se poate intampla sa lovesti o alta masina. Este neplacut atat pentru tine, cat si pentru cel a carui masina o lovesti. Nu poti ramane dator si iti doresti sa il ajuti sa isi rezolve problema.

Mai mult


ASIGURARE CASCO

DE CE SA ALEGI CASCO?

Daca in trecut masina reprezenta un lux, in zilele noastre a devenit, in multe situatii, o necesitate. Odata cu cresterea numarului de masini, a crescut si riscul de producere a unor evenimente neplacute in trafic. Iar tu ai nevoie de siguranta faptului ca te poti baza pe masina ta in orice moment.

Mai mult


ASIGURARE CALATORII

Cum te ajuta asigurarea de calatorie?

Atunci cand planuiesti sa calatoresti in strainatate in scop turistic, pentru a studia, a munci sau a participa la diverse competitii sportive, este bine ca sanatatea ta sa fie protejata si sa nu se regaseasca printre grijile tale.

Mai mult


ASIGURARE MALPRAXIS

Cui ii este destinata asigurarea Malpraxis?

Asigurarea Malpraxis este destinata celor care desfasoara o activitate care, in cazul unor erori, ar putea afecta alte persoane. Stim cu totii ca orice om poate sa greseasca oricat de atent sau bun este in meseria lui.

Asigurarea Malpraxis


ASIGURARE LOCUINTA

Cine trebuie sa incheie o polita PAD

Toti proprietarii de constructii cu destinatia de locuinta permanenta sau temporara trebuie sa isi protejeze locuinta printr-o asigurare obligatorie a locuintei (PAD) - polita diferita de cea facultativa.

Asigurarea facultativa a locuintei și asigurarea PAD


Ieftine Asigurari

Politele de asigurari sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Veronica-Cristina (Lutia) Zaulet, inregistrata in Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari sub numarul RAF-134920 ca asistent in brokeraj al Ritter - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL: RBK-632

Adrese externe:
ANSPDCP ASF SALFIN ANPC
Contact
Se incarca ... asteptati